Over Randall

Randall van der Wal

Ambachtelijke slager

Randalls is in 2015 opgericht om de horecabranche, cateraars en particulieren van een goed stuk vlees voor een eerlijke prijs te voorzien. Inmiddels hebben we in en rondom Amsterdam en in Leiden een groot klantenbestand opgebouwd.

Wij werken samen met 'De Authentieke Vleeschouwer', die al haar producten (vleeswaren, worstsoorten, soepen, sauzen, kant en klaarmaaltijden, etc.) volgens eigen recept en met zo min mogelijk e-nummers en allergene stoffen bereidt.

Randalls kan ook het geheel verzorgen van verschillende catering- en barbecue-evenementen. Onze vleesproducten komen uit Noord- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. We bieden onder andere Livar Kloostervarken, graan gevoed rundvlees uit Noord-Amerika, lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en verse scharrelkip uit Nederland en Frankrijk.

Ben je op zoek naar een vertrouwd adres voor het bestellen van topkwaliteit vlees voor je horecagelegenheid, cateringbedrijf of voor thuis? Bekijk dan ons ruime aanbod op onze website en bestel vandaag nog bij Randalls!"